Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκία: Γυναίκα πυροβόλησε και αποκεφάλισε τον βιαστή της!



Εδώ και μήνες, η τουρκάλα Nεβίν Γ. 26 χρονών δεν άντεξε τα βασανιστήρια και την ταπείνωση του βιαστή της και  αποφάσισε να τον εκδικηθεί! Τον πυροβόλησε, τον αποκεφάλισε και μετά  πέταξε το κομμένο κεφάλι του στην πλατεία του χωριού. Η νεαρή τουρκάλα δήλωσε, ότι δεν άντεχε να ακούει τον κόσμο να ψιθυρίζει πίσω από την πλάτη της!

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι ο βιαστής της την άφησε και 5 μηνών έγκυος! Η τουρκάλα Nεβίν δήλωσε ,ότι δεν ήθελε να κρατήσει αυτό το παιδι1

Το δράμα ξεκίνησε όταν ο βιαστής μπήκε ένα βραδύ στο σπίτι της κοπέλας  την απείλησε με όπλο  και την κακοποίησε. Δεν έμεινε όμως μονό σε αυτό! Μια φορά την εβδομάδα συνέχιζε να την κακοποίει την κοπέλα και την εκβίαζε, ότι αν μιλούσε θα μοίραζε γυμνές φωτογραφίες της ...σε όλη την γειτονια1

Για τη νεαρή γυναίκα αυτό ισοδυναμούσε με καταδίκη σε θάνατο: Στις αγροτικές περιοχές της Τουρκίας επικρατούσε η  άποψη ,ότι σεξουαλικά ενεργές αλλά και σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες "αμαύρωναν" την  τιμή της οικογένειας  και θα πρέπει να τιμωρηθούν με το θάνατο.

 Από φόβο η νεαρή τουρκάλα σιωπούσε, αλλά μια μέρα δεν άντεξε και   πυροβόλησε τον βιαστή  με αρκετές σφαίρες στο στήθος, στο στομάχι και στα γεννητικά όργανα.

Μετά τη σύλληψή της, δήλωσε η Nεβίν, πως δεν θυμάμαι πόσες φορές  τράβηξα τη σκανδάλη ...Και μετά τον αποκεφάλισα!!

ΤΖΑΚΟΥ ΕΛΕΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου